Kenneths Fruktkaka

Det här behöver du för att göra denna rejäla kaka

1 dl Socker

100 g Margarin

4 Ägg

1 dl Farinsocker

1 tsk Salt

4 msk Citronsaft

2 dl Torkad frukt

2 liter Whisky

Gör så här:

  1. Ta fram en mellanstor skål

  2. Kolla att det inte är nått fel på whiskyn genom att hälla upp i ett decilitermått och drick

  3. Upprepa denna procedur en gång till så att du är helt säker på att det inte är något fel på whiskyn

  4. Sätt på elvispen

  5. Smaka åter igen på whiskyn för att kolla om den fortfarande håller kvaliteten

  6. Lägg smöret i skålen och tillsätt 1 msk socker och vispa

  7. Kolla om whiskyn fortfarande är god, drick ännu en kopp

  8. Schtäng av elvischpen

  9. Knäck två hönor och schläng i schkålen med lite tojkad fjukt...schätt på elvischpen igen

  10. Om den fjuktade tojken fastnar i schkålen, vrid losch den me en muvschkrejsel

  11. Schmaka sedan om whiskyn fortfarande är god

  12. Schen schka du schila 2 dl schalt eller nå´t schånt, de e inte schå noga

  13. Kolla whischkyn

  14. Schila citronsaften

  15. Lägg till en mat...sched...och schå socker, eller nåt, äh va fan, schitsamma

  16. Schmörj ugnen

  17. Vrid kakformen 220 grader, glöm inte att schtänga av elvischpen

  18. Schläng ut schkålen genom fönschtret och... kolla schen whiskyn.....

  19. Gå å lägg dig...vem fan schänner för å äta nån jädrans fjuktkaka?