1 dl Socker
100 g Margarin
4 Ägg
1 dl Farinsocker
1 tsk Salt
4 msk Citronsaft
2 dl Torkad frukt
2 liter Whisky
Gör så här:
Ta fram en mellanstor skål
Kolla att det inte är nått fel på whiskyn genom att hälla upp i ett decilitermått och drick
Upprepa denna procedur en gång till så att du är helt säker på att det inte är något fel på whiskyn
Sätt på elvispen
Smaka åter igen på whiskyn för att kolla om den fortfarande håller kvaliteten
Lägg smöret i skålen och tillsätt 1 msk socker och vispa
Kolla om whiskyn fortfarande är god, drick ännu en kopp
Schtäng av elvischpen
Knäck två hönor och schläng i schkålen med lite tojkad fjukt...schätt på elvischpen igen
Om den fjuktade tojken fastnar i schkålen, vrid losch den me en muvschkrejsel
Schmaka sedan om whiskyn fortfarande är god
Schen schka du schila 2 dl schalt eller nå´t schånt, de e inte schå noga
Kolla whischkyn
Schila citronsaften
Lägg till en mat...sched...och schå socker, eller nåt, äh va fan, schitsamma
Schmörj ugnen
Vrid kakformen 220 grader, glöm inte att schtänga av elvischpen
Schläng ut schkålen genom fönschtret och... kolla schen whiskyn.....
Gå å lägg dig...vem fan schänner för å äta nån jädrans fjuktkaka?